Vhod
P
P
1
 

Hotel Brdo

close
Hotel Brdo
Hotel Brdo**** ob razkošnem parku razpolaga z 78 sobami različnih tipov, dvema sodobno opremljenima konferenčnima dvoranama, internetnim kotičkom, aperitiv barom, restavracijo in Centrom dobrega počutja Vrelec Brdo.
 
2
 

Kongresni center

close
Kongresni center
V steklo odet moderen Kongresni center Brdo se s svojimi 9000 m2 uporabnih površin nevsiljivo zliva z naravo posestva Brdo. Različno velike dvorane in manjše sejne sobe razpolagajo z najsodobnejšimi pripomočki za multimedijsko delo.
 
5
 

Koča Jezero

close
Koča Jezero
Koča Jezero je namenjena zasebnim in poslovnim pogostitvam do 10 oseb. S svojo lego ob jezeru ponuja izjemen pogled na obdajajočo naravo. Posebno vzdušje v poletnem času pričara uporaba terase, v zimskem obdobju pa kamin.
 
7
 

Otoček prvo jezero

close
Otoček prvo jezero
Romantičen otoček na prvem jezeru je idealen za organizacijo poročnega obreda. Na sprehodu po parku si na njem lahko privoščite počitek in v miru občudujete race, gosi in labode, v poletnem obdobju tudi cvetoče lokvanje.
 
4
 

Vadišče za golf

close
Vadišče za golf
Vadišče z udarjališčem za dolgo igro ter zelenicami za bližanje in kratko igro je urejeno pred izjemno kuliso obdajajočih gora. Navdušence na svoje skrbno negovane površine vabi od aprila do oktobra.
 
6
 

Račji otok

close
Račji otok
Izjemno privlačna poletna lokacija, ki se nahaja na enem od brdskih jezer. Za zaključene družbe do 150 oseb lahko pripravimo piknik, praznovanje, poročno ali druga slavja z različnimi oblikami pogostitev.
 
3
 

Restavracija Zois

close
Restavracija Zois
Eliten kulturni spomenik svojo izbrano opremljeno restavracijo namenja zaključenim družbam. Čipke, srebro in kristal ob brezhibno pripravljeni in postreženi hrani pričarajo vzdušje plemiških časov.
 
 
Search
 
BY HALL
 
 
BY SEATS
 
 
BY LAYOUT